עבור חובבי ענף הכדורגל, ליגת האלופות היא הקרם דה לה קרם של העונה, בטח כשמדובר על הישורת האחרונה. העונה, אחרי לא מעט דרמות בשלבי הנוקאאוט, הגיעו לשלב חצי הגמר שתי קבוצות מאנגליה – ליברפול וטוטנהאם, אחת מספרד – ברצלונה, ואחת מהולנד – אייאקס. טוטנהאם תפגוש את אייאקס לצמד משחקים מרתק בין שתיים מהקבוצות המפתיעות במפעל ואילו בצד השני תפגשנה שתיים מהקבוצות הלוהטות בכדורגל העולמי, ברצלונה וליברפול.
המשחקים הראשונים, בלונדון בין טוטנהאם לאייאקס ובברצלונה בין ליאו מסי וחבריו לבין ליברפול, ייערכו ב-30.4 וב-1.5 בהתאמה, בשעה 22:00 שעון ישראל. משחקי הגומלין ייערכו שבוע לאחר מכן – ב-7.5 בין ליברפול וברצלונה באנגליה ויום לאחר מכן בהולנד תפגשנה אייאקס וטוטנהאם.
ישנן לא מעט חברות תיירות המשווקות חבילות למשחקים הלוהטים, אך רובן יקרות מאוד. כמו שבמקום חבילות ״רגילות״ לחו״ל הכוללות טיסה ומלון, ניתן לחפש טיסה בנפרד ומלון בנפרד באופן עצמאי ולעתים להוזיל את המחיר במאות דולרים, גם במקרה הזה ניתן לעשות זאת, על ידי הזמנה של טיסות בנפרד וכרטיס למשחק בנפרד.
עוד בנושא:
- טיסות ישירות לאמסטרדם ב-106$? מסתבר שיש דבר כזה
- Winter is coming: מלון חדש בהשראת משחקי הכס נפתח בפינלנד
- המיליונר הצעיר מחפש: ״דרוש עוזר אישי לעבודה וטיולים בעולם תמורת כ-50,000$ בחודש״
- מ-219$: הטיסות הישירות הכי זולות שמצאנו ללונדון ביוני
בלוג התיירות בעולם מתמחה במציאת טיסות זולות, ואחרי לא מעט בקשות בעמוד הפייסבוק שלנו, החלטנו לרכז מספר טיסות זולות ליעדים שבהם ייערכו המשחקים. בנוגע לכרטיסים למשחקים השונים, ישנן לא מעט חברות ברחבי הרשת, המשווקות כרטיסים במחירים שונים. ניתן למצוא אותן על ידי חיפוש פשוט בגוגל או בפייסבוק. כמו כן, ברחבי הרשת ישנם לא מעט אנשים שרכשו כרטיסים לחצאי הגמר מבעוד מועד, אך בשל סיבות כאלו ואחרות (קבוצתם לא העפילה לחצי הגמר, סיבות אישיות וכו׳) נאלצים למכור את הכרטיס, לעתים במחירים נמוכים יותר משרכשו אותם.
לונדון, אמסטרדם, ברצלונה או ליברפול?
שלושה מארבעת האצטדיונים של הקבוצות שיארחו את המשחק הראשון או את משחק הגומלין נמצאים בערים מרכזיות ואטרקטיביות (ליברפול נחשבת למעט פחות אטרקטיבית מהשאר, אך גם בה ניתן למצוא לא מעט נקודות עניין). אצטדיונה של טוטנהאם, אצטדיון טוטנהאם הוטספר הממוקם בלונדון, נחנך ממש עכשיו, באפריל 2019, ונחשב לאצטדיון חדיש ומוביל, זה של ברצלונה, קאמפ נואו, נמצא במרכז העיר ונחשב לאחד ממקדשי הכדורגל, אנפילד של ליברפול נחשב לאחד האצטדיונים הביתיים בעולם, ולמוקד עלייה לרגל עבור רבים מחובבי הענף ואילו האצטדיון של אייקס – בעבר אמסטרדם ארנה וכיום יוהן קרויף ארנה, גם כן נמנה ברשימת האצטדיונים המובילים באירופה.
ההמנון המפורסם של אוהדי ליברפול
המשחקים והטיסות
טוטנהאם – אייאקס (משחק 1 מבין 2, 30.4) – העיר: לונדון
לאורך כל השנה, טיסות ללונדון יקרות יותר מטיסות לערי בירה אחרות באירופה, ובטח בטח כשמדובר על תאריכים כל כך קרובים. אך למרות זאת, הצלחנו למצוא כמה אופציות לטיסות במחירים סבירים לבירת אנגליה – טיסות עם עצירת ביניים אחת מ-190$ או טיסות ישירות מ-335$.
30.4-9.5
טיסות עם קונקשן: 233$ (שעתיים קונקשן בקלוז׳ בהלוך, 2:50 שעות באתונה בחזור)
טיסות ישירה: 335$
30.4-8.5
טיסות עם קונקשן: 185$ (שעתיים בקלוז׳ בהלוך, 3:25 שעות בקטוביץ בחזור)
טיסות ישירה: 379$
25.4-8.5
טיסות עם קונקשן בחזור, ישירה בהלוך – 209$: שעתיים ברומא בחזור
טיסות ישירות: 329$
ברצלונה – ליברפול (משחק 1 מבין 2, 1.5) – העיר: ברצלונה
26.4-7.5
טיסות ישירות: 254$
29.4-6.5
טיסות ישירות: 353$
ליברפול – ברצלונה (משחק 2 מבין 2, 7.5) – העיר: ליברפול
4-11.5
טיסות עם עצירות בבוקרשט (3:45 שעות בהלוך, 4:30 שעות בחזור): 251$
אייאקס – טוטנהאם (משחק 2 מבין 2, 8.5) – העיר: אמסטרדם
6-16.5
טיסות ישירות: 309$