לא סתם תמונה של איי בהאמה מעטרת כל גלויה או שומר מסך שני. מדובר בארכיפלג ובו כ-700 איים, רובם כמובן לא מאוישים. אך אלו שכן, מושכים מדי שנה כמות עצומה של תיירים, שמגיעים ליהנות מכל הטוב שיש לאי הקריבי להציע למבקרים בו: שמש חמימה, חופים עם חול לבן ומים שקופים, פעילויות ספורט ימי, מסעדות מדהימות, חיי לילה, ריזורטים מפנקים ועוד המון פריווילגיות שניתן למצוא רק באי קריבי.
אלא שכדי להגיע לאיי בהאמה מישראל, יש לעבור מסע לא פשוט ויקר למדי. על פי מנוע החיפוש של אתר Skyscanner הנפלא, הטיסה הזולה ביותר מתל אביב לנסאו, בירת איי בהאמה, עולה 1,154$ וכוללת עצירת ביניים של כ-15 שעות בטורונטו ובהלוך ושתי עצירות ביניים בחזור – שעתיים במונטריאול ושעה וחצי בבריסל.
עוד בנושא:
- המיליונר הצעיר מחפש: ״דרוש עוזר אישי לעבודה וטיולים בעולם תמורת כ-50,000$ בחודש״
- טיסות זולות ליוון באוגוסט: מיקונוס, לסבוס, פארוס, סנטוריני למנוס או קוס מ-243$ בלבד
- טיסות לארה״ב (ניו יורק, לוס אנג׳לס ועוד) ב-394$ במגוון תאריכים, כולל בכריסמס!
עוקבי הבלוג ״בעולם״ בוודאי כבר יודעים שמחירים כאלו לא באים בחשבון מבחינתנו. אם יקר לטוס מישראל לאיי בהאמה, למה לא לעשות זאת ממקום אחר ועל ידי כך להרוויח פעמיים: גם לבקר במדינה נוספת וגם להוזיל את מחירי הטיסות בצורה משמעותית. למשל, בירת הולנד, אמסטרדם – מהערים החביבות על התייר הישראלי.
אמנם מדובר על טיסות גם כן עם שתי עצירות ביניים – אך במקום ב-1,154$ – מדובר בטיסות בפחות מ-500$! אל טיסות אלו צירפנו טיסות ישירות מתל אביב לאמסטרדם, ועל ידי כך הרכבנו חופשה הכוללת את אמסטרדם ואיי באהמה בנובמבר, במחיר מדהים של 764$ בלבד, לכל הטיסות!
מה בכלל עושים באיי באהמה? צפו וגלו
הטיסות
מדובר על חופשה בנובמבר (ישנן כמה אופציות לבחירה), הכוללת מספר ימים אחדים באמסטרדם ו-15 ימים באיי באהמה. את הטיסות יש להזמין בחלקים נפרדים.
לא רק צ׳יפס: 10 המסעדות הכי מגניבות באמסטרדם
15 ימים באיי באהמה + יומיים באמסטרדם (2-21.11)
חלק א׳: תל אביב – אמסטרדם – תל אביב (2-21.11, טיסות ישירות)
חלק ב׳: אמסטרדם – איי באהמה – אמסטרדם (5-19.11, שתי עצירות ביניים בהלוך ובחזור)
15 ימים באיי באהמה + 4 ימים באמסטרדם (2-22.11)
חלק א׳: תל אביב – אמסטרדם – תל אביב (2-22.11, טיסות ישירות)
חלק ב׳: אמסטרדם – איי באהמה – אמסטרדם (5-19.11, שתי עצירות ביניים בהלוך ובחזור)
15 ימים באיי באהמה + 5 ימים באמסטרדם (2-23.11)
חלק א׳: תל אביב – אמסטרדם – תל אביב (2-23.11, טיסות ישירות)
חלק ב׳: אמסטרדם – איי באהמה – אמסטרדם (5-19.11, שתי עצירות ביניים בהלוך ובחזור)